fbpx

Despre noi

Beneficiarii serviciilor oferite de noi sunt cei care doresc să fie transportați cu o ambulanță privată, persoane care necesită ajutor la deplasare, persoane care au nevoie de transport special, dar nu pot apela la serviciul public de ambulanță pentru că nu prezintă un caz de urgență medicală.

Transport medical Ambulanță privată AmbuStar


Serviciul de ambulanță AmbuStar a luat naștere pentru a asigura transport medical asistat cu ambulanță, la solicitarea pacienților sau a familiilor acestora.

Beneficiarii serviciilor noastre, de salvare privată București pot fi toți cei care se află în situația de a fi transportați cu ambulanță, sunt oameni ce au nevoie de transport special și ajutor la deplasare, însă care nu pot beneficia de serviciul public de ambulanță pentru că nu constituie urgențe medicale.

Serviciul de ambulanță privată București AmbuStar asigura transportul pacienților cu ambulanță în țară, în afară Bucureștiului și în străînătate cu ambulanțe moderne dotate cu aparatură necesară în medicină de urgență, însoțiți de ambulantier și brancardier, dar și asistate medical, în funcție de nevoile pacientului, de către un asistent medical și/sau medic.

Dispunem de Ambulanțe performanțe pentru a putea realiza serviciile de asistență și transport pacienți București în cele mai bune condiții. Personalul este format din ambulantieri și brancardieri, dar și din medici și asistenți medicali cu multă experiență, care se remarcă prin profesionalism, respect pentru pacient, punctualitate la programări, devotament și empatie, ce înțeleg nevoile pacienților și care sunt capabili să intervină în cazuri critice.


238

Situatii de urgenta

15927

Clienti satisfacuti

9

Ani de experienta

1797

Recenzii pozitive


Oferim cele mai bune soluții de transport pacienți București


Oferim cele mai bune condiții din punct de vedere al confortului și siguranței pacientului pacientului, cât și din punct de vedere al asigurării asistenței medicale (personal medical pregătit), la nevoie.

Asigurăm transport în ambulanțe dotate cu aparatură de ultima generație pentru:

  • externari din spitale, clinici, alte instituții medicale până la domiciliu;
  • de la domiciliu la spitale, clinici medicale, instituții pentru investigații sau internări;
  • transfer între spitale, cămine sau azile de bătrâni, clinici etc.;
  • dializă;
  • consultații și investigații;
  • evenimente de familie (nunți, botezuri, aniversări diverse) pentru membrii netransportabili care doresc să fie parte din eveniment;
  • persoane netransportabile cu mijloace de transport obișnuite care doresc să meargă la biserici, mănăstiri, teatru, film, muzee, concerte sau alte destinații;
  • orice alte situații care impun ajutor la deplasarea persoanelor ce nu se pot deplasa singure și necesită targă sau scaun rulant.

Galerie foto